Over ons

THE HEDGE!

Welkom! 


Wij zijn The Hedge. Een frisse jonge band uit de regio Horst aan de Maas in Noord-Limburg.


The Hedge is een band begonnen in 2012 en bestaat uit 5 muzikanten met allemaal een hart voor de rauwe, pure rock van toen. De hard-rock van "vroegoh" (Led Zeppelin, Black Crows, Pearl Jam, Van Halen, Eric Clapton, Rolling Stones e.d..) maar ook de muziek van nu (Weezer, Foo Fighters, Kings of Leon, Black Keys e.d..) is ons op het lijf geschreven en spelen we dan ook met een enorme dosis plezier en enthousiasme


The Hedge bestaat uit 3 oude muzikanten van de Quincy and The Coconuts, een band opgestart in 2008 en afkomstig uit de Meterik. Helaas zijn de Quincy and the Coconuts enkele jaren geleden gestopt maar zijn Guus Jacobs, Koen Muysers en Quincy Rubie samen met Jeroen Wielens en Stef Korsten op nieuw begonnen met het spelen van classic-rock songs van toen en met maar één ambitie: muziek maken met plezier.


The Hedge is anders dan andere classic rock coverbands. The Hedge kiest de nummers zorgvuldig uit die je normaliter niet snel hoort. Uiteraard vullen we deze classiekers aan met de al om bekende knallers. Van kleine pitoreske café's waar zelfs de gammele barkruk niet veilig is tot een podium van formaat, op beide locatie's spelen we maar al te graag!


Samenstelling (v.b.n.b.):

Guus Jacobs - Vocals
Koen Muysers - Lead guitar and 2nd vocals
Quincy Rubie - Rythm guitar
Stef Korsten - Drums
Jeroen Wielens - Bass